-->

vår första övernattning i Lekstugan

Då var den första övernattningen i lekstugan inledd som jag lovade barnen mot att jag fick tid att måla klart utsidan. Grabbarna kom hem sent från fotbollsmatchen AIK – Kalmar men bestämde trots det att vi tre skulle sova i Lekstugan i natt.

Madrasser-Övernattning-Lekstuga

Raketsnabba Barn - När De Vill! :)

"Visst, men vi måste städa ur den först och hämta nåt att ligga på och bla bla" sa jag och vips var det gjort på 10 minuter. Alla våra dynor från utemöblerna lades sedan snabbt ut på golvet och så hämtade jag en extra skumgummimadrass (lekmadrassen kallar vi den) som jag lade tvärs över.

Inte någon hästens säng men bättre än liggunderlag man har under sig när man tältar och över kioskluckorna spikade jag en bit gammalt lakan för att stoppa myggen något.

Sova-Lekstuga-Filmkväll

Film På Laptop

Min Laptop kom med ut också så vi kollade på Kung fu panda innan den friska utomhusluften knockade båda barnen exakt 23:00.

Vi får se hur utvilad man är själv imorgon bitti men himla mysigt har det varit hittills så testa ni med om ni har småbarn och en lekstuga som ni själva kan ligga raklånga i..

Läs gärna mer om bygget under min arkivtagg #Lekstuga.

4 Besökare har kommenterat :
Hanna sa...

Är det detta jag har att se fram emot alltså? :)

FixarFarsan sa...

Tycker jag absolut! Vi Sov som barn hela bunten och 3åringen låg å snarkade till 9.30 :)

Unknown sa...

Sitter här och laddar inför dagens byggstart av våran Saga. Följer dina blogg inlägg och tackar för all info. Har ju tidigare varit med sambon och byggt ett Jabo förråd och känner igen flera av momenten/problemen. Ser fram emot övernattning i stugan - ett barndomsminne för mig när jag sov i mormor & morfars lekstuga. Idag har vi kompetensdag på dagis och vi är lediga. Perfekt för att starta bygget! Hälsningar Byggarmamma

FixarFarsan sa...

En Lekstuga (arkivlänk: #Lekstuga) man får plats att sova i är smart, som en liten sommarstuga på tomten! Dessutom kul att bygga!

Blev lite avis över ert byggprojekt nu! :)