-->

Betala inte för Dålig Städfirma/Städhjälp

Vår ordinarie städhjälp gick på semester i fyra veckor och vi ville inte ha en vikarie därifrån eftersom det blev katastrof sist. Istället testade vi en annan städfirma under tiden bara för att jämföra lite.

Vi har inte varit helt 100% nöjda med den firman vi haft eftersom de städar till fast pris och är klara snabbare och snabbare för varje vecka. Nu är de nere på halva den beräknade tiden för en villa som vår och kan inte göra något extra utöver det som ingår trots att vi inte har t.ex. fönsterbrädor etc. som gör att det går snabbare ho oss.

Den nya städfirman städade per timme och två representanter var först här och skrev upp allt som vi ville ha hjälp med och som alltid när det gäller sälj så är det absolut inga problem men nu efter två gånger med dem fick vi nog, städningen var usel - en total katastrof och när de såg nedan bilder ville de inte heller ha oss som kunder, deras representanter skämdes nog?

Se själva, ett par bilder min sambo tog direkt efter dom varit här den andra gången:

Städfirma Städhjälp Privatstädning bilder dålig städning (10) Städfirma Städhjälp Privatstädning bilder dålig städning (11)

Hörnen i duschen var fulla med den smuts dom moppat runt!

Städfirma Städhjälp Privatstädning bilder dålig städning (24)

Elementreglage som de lovade skulle rengöras noga i alla rum men som missades båda gångerna.

Städfirma Städhjälp Privatstädning bilder dålig städning (25)

Likaså skulle Elementen göras rent men inget blev med den saken heller.

Städfirma Städhjälp Privatstädning bilder dålig städning (15)

Golvskyddet i arbetsrummet var inga problem enligt deras representanter att torka rent så det inte blev en ful smutskant under.

Dessutom var det stora pölar med vatten kvar på golven eftersom moppen varit för blöt.

Städfirma Städhjälp Privatstädning bilder dålig städning (1) Städfirma Städhjälp Privatstädning bilder dålig städning (21)

Ryamattorna verkade de inte dammsuga alls eftersom ett gäng popcorn låg kvar och lädersoffan på nedervåningen var helt orörd. Den ingick också i vårt avtal med dem att de skulle lyfta upp kuddar och göra rent men alltså helt orörd med glassfläckar på skinnet och smuts mellan kuddarna.

Städfirma Städhjälp Privatstädning bilder dålig städning (4)

Inga hyllor eller kakel i köket torkades heller av.

Städfirma Städhjälp Privatstädning bilder dålig städning (29)

Under soffor var det inte dammsuget utan de moppade bara och trodde det räckte och så här kan jag fortsätta men orkar inte :)

Det sista jag vill säga är att de hade mage att skicka en faktura och krävde oss på förskottsbetalning för städning som de inte utfört och nu inte heller kommer att få utföra. Helt usel kvalité på deras arbete och totalt bortkastade pengar att anlita en dålig städfirma som denna.

Vi fortsätter med vår gamla städhjälp som gör en standardstädning men då blir i alla fall golv och badrum riktigt rena, hon fuskar inte.

Vill just nu inte skriva ut namnen på någon av städfirmorna.

1 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Med den tid ni lägger ner på att kolla städningen hinner ni nästan fixa det själva.. :-)