-->

Test: Super Mario Kart på Nintendo DS (NDS)

Sambon köpte Super Mario Kart till “sig själv” och tänkte att hon kunde spela det på barnens Nintendo DS och har faktiskt lirat spelet en del. Det säger rätt mycket om spelets nivå tycker jag *flin*…

Super Mario Kart Nintendo DS

Spelet är väldigt enkelt att komma igång med och realismen i körningen ja den är helt obefintlig. Det jag tycker spelet främst går ut på är att samla tillbehör på banan så att man åker snabbare med kärran eller så kan man kasta något på motståndarna. Finns hundratals varianter på chaufför, bil och passande tillbehör.

Super Mario Kart Nintendo DS Skärmbilder (1)Super Mario Kart Nintendo DS Skärmbilder

De flesta karaktärerna från vanliga Super Mario för NDS finns med i spelet men de gånger jag provat Mario Kart har jag tröttnat fort och har inte riktigt hittat något som gör att jag fastnar. Ger spelet en svag 2:a (av 5) i poäng efter de relativt få gånger jag ändå provat det.

Mina söner och sambon ger nog spelet mycket högre poäng men så är jag nog mera åt GT5 hållet när det gäller bilspel. Bilspel ska vara realistiska, snygga, låta bra och ha bra känsla i annars får de vara för min del.

Det finns så mycket andra bra spel som passar Nintendo DS konsolen bättre tycker jag. Klicka här för att få se en hel uppsättning andra bra spel till DS.

0 Besökare har kommenterat :