-->

Son3: 8 månader + står + äter majskrokar

På en månad (länk till förra 7 månadersrapporten) har det hänt massor med vår minsta kamrat hemma.

Han sitter nu helt stabilt och tar sig fram krälandes med en rasande fart. Nu i dagarna har trappan upp till övervåningen börjat locka allt mer så barngrinden (som vi köpte vi på REA redan för 1 år sedan) får nog monteras upp snart. Han vet att jag inte gillar att han tuggar på skorna i hallen eller puttar på DVD/tjock-TV’n i vardagsrummet så de sakerna gör han lite extra ofta medan han småflinar! :).

Majskrokar

Mat = Majskrokar

I matväg äter han som en liten sumo (väger över 10 kilo så han ÄR en lång liten sumo) och äter nästan alltid före oss andra för att sedan sitta och smaka vår mat eller vräka i sig majskrokar som han kan äta en halv påse av om han fick.

Lära-gå-vagn-innebandyboll

Att Stå Är Tufft

Han reser sig också upp precis överallt och det är kul att han är tidig men inte lika roligt att han gärna även står i sin säng och “ropar” i stort sett en gång i timmen mellan 01.00-05.00.

8 månaders separationsångest heter tydligen detta läste jag på något föräldraforum. Den ärvda Lära-gå-Vagnen används mer och mer för varje dag när det inte längre räcker att “gå” mellan soffan och vardagsrumsbordet.

En grön innebandyboll måste vara den bästa leksaken just nu. Den går att peta in fingrar i och så kan man kräla efter den när den rullat iväg. Hur kul som helst!

Krokodil-Skrämmer-Bäbis

Rädslan För Krokodiler

En annan sak som verkar ha utvecklats är “rädslan” mot vissa saker som t.ex. de större brödernas krokodil som han tycker ser läskig ut men samtidigt såå spännande.

Update 2017

Läs gärna mina andra blogginlägg taggade med #FamiljeLiv.

0 Besökare har kommenterat :