-->

Hur Blir Man Snabbast Av Med Ryggskott (Akut Lumbago)

Sov riktigt uselt i natt med en 8-månaders sparkande vilde i sängen och vaknade med stel och öm kropp så jag tänkte att värken skulle försvinna efter ett hårt lunchpass men det blev inte så. Ryggskottet kom smygande under eftermiddagen och det tog mig 30 minuter att gå från kontoret ett par hundra meter till bilen.

Bota-Ryggskott-Tips

Akut Ryggskott

Jag har haft det ett par gånger förr men nu när man har så mycket ungar är det f*n inte lätt att komma hem. Man kan knappt röra sig och än mindre hjälpa till med nåt vettigt. Går så sjukt ont, som att ha migrän fast i ländryggen, eller så har uttrycket “en kniv i ryggen” myntats av någon med ryggskott?

Nu har det börjat släppa en aning tack vare ett par voltaren i kombo med massa promenader och jag har även kunnat jobba hemifrån genom att ha datorn i sängen och knäna på en kudde på golvet.

Update 2018: Nu har jag peppar peppar inte haft ryggskott på många år eftersom jag försöker gå mina dagliga promenader på minst 30 minuter varje dag så motion är lösningen på mycket. Läs gärna mina andra blogginlägg taggade med just #Motion.

0 Besökare har kommenterat :