-->

Test av Mario vs Donkey Kong Mini-Land för NDS

Ett ytterligare Nintendo NDS spel som Sambon köpte “till sig själv” hette Mario vs Donkey Kong Mini-Land Mayhem och hon beställde det från Spelbutiken.se som har lägsta pris garanti på spel och alltid fri frakt!

Mario vs Donkey Kong mini land Mayhem NDS test recension framsida

Spelet är INTE ett vanligt Super Mario plattformsspel men har ändå alla Mariokaraktärer, Donkey kong och prinsessan med.

Mario vs Donkey Kong mini land Mayhem NDS test recension bilder (2)

Spelet är istället ett riktigt roligt och lyckat “klura spel” som går ut på att få Marios små gubbar (och andra “goda” figurer) i mål och helst snabbt och utan att missa vare sig guldmynt eller specialkort på vägen.

Väldigt lätt i början men det blir svårare efter varje värld men aldrig så svårt att man ger upp.

Mario vs Donkey Kong mini land Mayhem NDS test recension bilder (1)

Spelet är något lättare och lite kortare än riktiga Mario men är kul, nytänkande och väldigt underhållande. Samtidigt tränar man logiskt tänkande och problemlösning medan man spelar. Våra båda söner på 3 och 5 år har blivit riktiga hejare på spelet men jag får alltid ta Bossen i slutet på varje värld som givetvis är Donkey Kong him self!

Ger spelet en klockren 5 av 5 tack vare en kul spelidé, snygg grafik och bra rörelser på figurerna!

Gillar du Super Mario och är en hejare på att klura ut problem så är detta spelet för dig! Ett spel som liknar detta heter “Lemmings” som jag spelade på PC för många år sedan.

0 Besökare har kommenterat :