-->

Mopedbilar Får Parkera På MC Parkering

Jag har nog aldrig sett så här många små mopedbilar samlade på ett och samma ställe tidigare.

Mopedbilar-Parkering-På-MC-Parkering

Parkeringsregler För Mopedbilar

Mopedbilar (EU moped, 45 km/h) får parkera på MC märkta p-platser och bilden är tagen från stortorget i Sundsvall där det även fanns lika många MC platser på andra sidan gatan.

I centrala Stockholm är MC platserna inte alls lika många så där blir nog MC åkarna småsura om en liten bil står och fyller upp deras redan lilla parkeringsruta.

Vem Köper En Mopedbil?

Vem är det som köper och kör dessa små svindyra icke krocksäkra lådor som gör max 45 knyck? Är det folk som av olika anledningar inte kan eller vill ta körkort eller köper man dem redan som 15 åring och vilka tonåringar har råd med det?

Kommentera gärna och läs fler liknande inlägg under arkivtaggen #MC.

4 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Hej!

Jag kanske är fördomsfull men jag har alltid tänkt att dessa mopedbilar köps av människor som har förlorat körkortet och inte klarar av att ta körkort igen.

Men jag kanske har fel?

//M

Anonym sa...

Det kan vara folk från andra länder som har problem med teoriprovet, som kan vara svårt även för en svensk.

Anonym sa...

Jag har en och jag är 17, det är praktiskt

Anonym sa...

Måste ju göra teoriprovet på detta fordon också (mopedkort) så nån teori slipper man inte undan, så det är inga fylletrattar och utlänningar som kör runt i mopedbilar som ni tror, Min son har fått en, är väl lika trafiksäker som en vanlig moped, krockar man gör det ont. slipper bli blöt o kall i alla fall,