-->

10,5 månad, riktig mat, klappa händer och står

Nu är minstingen snart 11 månader och han är fortfarande en väldigt aktiv och medveten liten kille.

10 månader och riktig mat som köttbullar pasta lockar

Senaste dagarna har han börjat bli mer och mer intresserad av riktig mat och Lunchen idag blev gårdagens pasta och köttbullar istället för barnmaten som åkte i vasken.

Försöker hinna ta en promenad varje dag och då är han verkligen med och vi “upplever” saker ihop, hundar som går förbi, stora lastbilar som låter och så vidare. Han förstår vad man berättar, mer och mer för varje dag!

Klättrar upp i soffan 10 månader

Han är precis överallt och “lära gå vagnens” däck är snart slut :) Så mycket körs det med den just nu.

Står gör han korta stunder utan att hålla i sig och tar 1-2 snabba steg mellan soffan och vardagsrumsbordet.

Klättra är också kul och soffan i vardagsrummet är precis för hög men då drar han ner alla kuddar, ställer sig på dem och klättrar upp..

Brödernas Lego är hyperintressant men han har även börjat bygga själv med “Mega blocks” som är en större variant av Duplo Lego.

En väldigt kul ålder att få dela och en perfekt tid för oss pappor att vara hemma pappalediga på. Halva min pappaledighet har nu gått och i Februari är det vanligt knegande som står på schemat igen!

4 Besökare har kommenterat :
Danni sa...

Vad kul att läsa om lillkillen! Jag har nämligen en liten tös hemma som blev 11 månader igår, så jag känner igen det allra mesta :) Hon ska "snacka" och gå och springa mest hela tiden. Roligaste leken just nu är att springa efter den ena föräldern medan den andra håller i handen - hon sätter av snabbare än vår Passat och tjuter av lycka hela tiden!

FixarFarsan sa...

Hehe, kan nästan se er framför mig :)

Hur är det hos er med julgranskulor, är de på väg att bli utrotade eller tjejer kanske inte kastar dem lika mycket som killar?

Danni sa...

Jag får väl lite skämmigt medge att vi överhuvudtaget inte har någon julgran... Vi bor i en lägenhet och tjejen är dessutom allergisk så isåfall är det plastgran som gäller. Och vi har inga äldre barn att skaffa julstämning för. Så vi kom överens om att vi kan låta bli att ha gran även i år och skaffa en nästa år, när lillan kan uppskatta det lite mer.

Annars hade hon väl varit på den kan jag tänka mig! Fast mest av allt är det alla våra tekniska prylar som lockar - iPhones, iPads, datorer, fjärrkontroller, rubbet! Spana in det här: http://www.youtube.com/watch?v=oiFd9U0SH-Q

FixarFarsan sa...

Klockren :) Kan pappa så kan jag! :)