-->

Nya Silver Wolf 510 BR - En Styrpulpet i min smak!

Silver båtar har släppt en ny styrpulpet med namnet Wolf som går i samma stuk som tidigare båtar, alltså byggd i aluminium men invändigt klädd i vit plast.

Wolf 510 betyder att vargen är 510 cm lång, alltså 85 centimeter längre än vår gamla Silver Beaver 425 under taggen #Båtliv.

Silver Wolf 510 DC

Wolf 510 byggs i två versioner, dels en 510 DC (ovan) som har pulpeterna så långt bak som möjligt för att frigöra plats i fören för t.ex. fiske eller packning.

Silver Wolf 510 BR

Den andra varianten heter BR (ovan) och är den mest intressanta modellen om vi skulle byta upp oss eftersom vi i den skulle kunna sitta hela familjen bakom vindskyddet. Gången mellan framstolarna går även att stänga med en dörr som är tillbehör och denna Wolf skulle även ha mycket mer stuvutrymme än den vi har idag.

Maximal motorstorlek är satt till 60 hk och låter lite klent eftersom vi har 40 hk på vår lilla båt idag och Wolf:en väger nästan 100 Kg mer.

Vore verkligen kul att hinna gå på årets Båtmässa i Stockholm som startar nu på Fredag 2/3 men just nu ser det lite körigt ut.. Har även stora planer att hinna provköra lite båtar så fort säsongen är igång så kontakta mig gärna redan du om du har en marina där du säljer öppna båtar lik denna jag skriver om :)

0 Besökare har kommenterat :