-->

Recension: Top Gear Live

Då har premiären varit för Top Gear Live i Globen och jag tänkte knappa ner ett par rader medan intrycken är färska :)

Upplyst Blå Globen Bilder från Top Gear Live Globen Stockholm 2012-03-16 028

Globen lyste upp som ett stort blåbär när vi knatade mot ingången från parkeringen på andra sidan Nynäsvägen (under köpcentrumet fanns inte en enda ledig parkeringsplats).

Top Gear Soffa med Scen rullar in Top Gear Live Globen Stockholm 2012-03-16 033

När klockan slagit 20.00 börjar “live sändningen” av TV programmet och programledarna rullar in på en mobil scen.. Clarkson och May va på plats men Hammond hade ersatts av ett träd, en svensk Björk :)

Hälften av den dryga timmen det hela höll på gick åt det vanliga svamlet mellan programledarna som man känner igen från TV och under den andra hälften bjöds det på en hel del precisionskörning och så en massa inlånade lyxbilar såklart.

Lyxbilar Bilder från Top Gear Live Globen Stockholm 2012-03-16 040

Vilken bil skulle du vilja ta med hem och använda som every-day-car var frågan och Clarkson velade mellan Mercan och Aston… Blev Aston till slut.

Hopp över Viper Bilder från Top Gear Live Globen Stockholm 2012-03-16 051

The Stig var nog med i hela 2 minuter och gjorde detta trick där han körde mot en orädd gymnast som hoppade över hans Viper..

Brinnande Subarus Bilder från Top Gear Live Globen Stockholm 2012-03-16 041

Brinnande Subarus var också rätt effektfullt..

Monstertruck mosar Saab Bilder från Top Gear Live Globen Stockholm 2012-03-16 049

Clarksons 9000 bestraffades med detta eftersom han fångat minst antal möss.. va? ja, dom fångade radiostyrda möss med tre Saab:ar..

Gillar man TV programmets alla komponenter så kommer man gilla även denna Live show men jag som har svårt för Mays och Clarksons tramsande kände väl ungefär som efter ett TV-avsnitt hemma i soffan, jahapp-det-va-de-det..

0 Besökare har kommenterat :