-->

Det är äkta Svensk Sommar när man

..under en till synes solig cykeltur hamnar mitt i ett haglande ösregn med lite inslag av Åska och Blixtar på håll.. Sen står man där under ett stort träd hela gänget och försöker komma på hur 17 man snabbt ska få hem alla dyblöta ungar – Svensk Sommar 2012 :)

Cykeltur slutade i ösregn och åska Sommaren 2012

Detta hände oss och två andra barnfamiljer igår och vi stod där med en hel klase små blöta och kalla ungar tills vi fick tag på någon med bil som kunde skjutsa hem och hämta minibussen med cykelkrok.

Jag håller tummarna att solen parkerar över Skara Sommarland under nästa vecka, eller i alla fall Tisdag och Onsdag och sedan kan den följa efter oss hem till Stockholm igen :)

Sista minuten resor är riktigt dyra just nu har jag hört. Har du köpt en sån eller kört på en ordentlig rostskyddsbehandling för att klara resten av sommaren hemma?

2 Besökare har kommenterat :
Hanna sa...

Sommarland är mina trakter! Hoppas ni får sol! Bloggspace har tyvärr blivit spärrat då de inte betalt för in domän, så min blogg är väck men men... Vet att du är inne ibland. Hade så kul på sommarland dårå! MVH Hanna

FixarFarsan sa...

Tack, Sol är beställt :) Domänen (och bloggen din) kommer nog upp igen ska du se när cashen rullat in..