-->

Skara Sommarland - Bästa tid och ålder på barn?

Skara Sommarland var riktigt bra och passade våra tre ungar trots att de är mellan 1,5 och 6 år gamla - Det fanns helt enkelt något för alla åldrar!

Jag tyckte inträdet var skäligt eftersom alla åk inne i parken därefter var gratis. Allra mest utbyte av parken får man nog om man kan simma och är någonstans mellan 120-140 cm lång

Vår lärdom efter två soliga dagar där är att man bör (om man har möjlighet) pricka in bra väder och helst välja dagarna precis innan lön om det är högsäsong. Vår andra dag var den 25:e och ordet kö-helvete är en mild beskrivning..

Men nu ett par bilder och några ord om parkens innehåll:

Vattenlandet Skara Sommarland

Vattenparkens köer under Dag1, alltså dagen före löning i Juli var helt ok kömässigt och vi hann med att åka allt då. Vissa flera gånger :D

Flesta av dessa kräver lite vattenvana och passar väl bäst från kanske 5-6 år.

Stor Lekpark Skara Sommarland

Den stora lekparken i mitten av parken var poppis hos våra två större grabbar.

Tranan Skara Sommarland 2012

Tranan var en lite annorlunda men lugn berg-å-dal-bana där man på vissa ställen även roterade runt sin egen axel eller hur man ska förklara det. Denna attraktion hade näst längst kötid efter Newton som var en klassisk vatten-bana där man blev våt.

Omgivning Skara Sommarland Restauranger

Omgivningen inne i parken var trevlig tyckte jag med sjöar och broar att knata på. Restaurangerna serverade mestadels junk-food men priserna var helt skäliga.

Skara Sommarland Välkommen åter

Skara Sommarland är en park som vi säkert kommer återvända till eftersom den har rätt mycket att ge för alla åldrar och inte ligger längre bort än 3-4 timmar från Stockholm.

Vi bodde inne i Skövde på Hotell men mer om det hittar du under arkivtaggen #Resor

Undrar du nåt, skriv gärna en kommentar nedan och fråga på..

0 Besökare har kommenterat :