-->

Båtupptagning 2012 var kall,mörk och spooky!

Direkt efter den goda middags-kebab-pizzan i Fredags kastade jag mig in i bilen med krok och gasade till båtklubben..

Hämta-Trailern-Båttrailer

Lyfte av trailern från bockarna och hakade fast den på bilen.

Skitig båt dränering full med löv och skräp

Gick sedan till båten och skruvade loss alla tampar och insåg att självdränering bara fungerar så länge rören inte är fulla med skit..

Motorn startade väldigt motvilligt eftersom tanken var tom på soppa och säkert en å annan droppe kondens?

Sur motor kondens i tanken

Sneseglade sedan på en mix av kondens och bensinånga från bryggan kanske en kilometer bort där det fanns en trailerramp. Hade glömt hur tom tanken var eftersom det var ett bra tag sedan vi körde sist.

Låsa fast båten och hämta trailer

Dumpade och låste båten vid ett träd nära rampen för att sen knata genom en kolsvart skog.. Nu skulle man haft denna Audi ficklampa :)

(Det är här rubrikens Spooky kommer in om ni undrar)

Backa ner båttrailer i mörker

När jag kommer tillbaka med bilen inser jag nästa sak, att backa ner släpet är lättare när man ser nåt :D Men en tom trailer är lätt att fuskjustera med ett par jättebiceps (ni hör ironin va?) i sidled om man råkar komma ett par decimeter snett..

Upptagning av båt 2012

Sne-paddlade båten med fendrarna som glada tamponger på utsidan medan två småskumma "nattfiskare" stod och kollade intresserat på medan jag vevade upp båten..

Båten surrad nu hem med jollen

Väl i detta läge kändes det faktiskt riktigt bra! Hade själv fått på jollen bak en Fredagskväll utan att hamna i varken bråk eller drunkna.. Win Win!

0 Besökare har kommenterat :