-->

Kanelbullens dag idag - Har du ätit nån?

Kanelbullar är farligt goda! Jag har tryckt i mig två stora idag - Inte för att man måste vänta på denna dag för att äta dom utan mer för att det råkade finnas ovanligt många såna inom räckhåll idag :D

KanelBullens-Dag-2012-10-04
Ett par andra som också skriver om bullar idag: 1, 2, 3, 4

Köpte hem en kanelbullepåse idag och meningen var att jag skulle ha fikat med alla småkottarna direkt efter middagen men det blev massa tröttbråk och tjafs som spårade ur totalt.. Blev ju bulle ändå sen men inte som jag hade tänkt, brukar oftast inte bli som man tänkt eller hur!

Tar en bulle till och jobbar på lite.. Imorgon är en ny härlig (fre)dag som kommer bli grymt bra eller vad tror du?

1 Besökare har kommenterat :
ionizer sa...

Hann mumsa i mig 2st igår :D