-->

Så kom Snön och Vintern 2012 till Stockholm

Då har vi fått ett täcke med vitt lappmögel även nere i Stockholm ;)

Första-Snön-Stockholm-2012-11-29

Termometern säger negativa tal i köket och vinterprylar har kommit fram. Premiärskjuts T/R dagis idag på Snowracer.

Min 80% tjänst innebär klart mer markservice hemma och igår när jag hämtade alla tre prövades ens tålamod lite extra när tre skulle GÅ hem i den kalla mörka snöyran från 6-åringens skola.

Min 6-åring har sin speciella stil (mot mig iaf), vägrar klä på sig när vi ska hem.. okej "FINE" säger jag skit i vantarna och fleecen under jackan och gå i bara T-Shirt under men du kommer frysa häcken av dig.. Muckigt svar: "Kommer jag inte aaaaalllls"

Medan vi "talar" om att klä på sig kliver ettåringen ur vagnen och ska gå så 4-års grabben klättrar istället upp och somnar där direkt, det gör han varje dag runt 16-17 eftersom stiger upp typ 06.00 och sätter på tv'n varje morgon.

Han nästan 2-åringen går med sina små steg hem (kanske 1-1,5 kilometer) och det tar tid för det ska stannas och det ska knuffas vagn men inte sittas där så vi kommer hem snabbare och inte får jag bära han heller.

6-åringen är nu blå av kyla och klagar på att han skakar.. no shit? Så det blir å låna ut sina egna vantar och försöka lirka hem den minsta.

Nåväl, ska inte tråka ut er med en roman om att hämta barn, finns säkert några fler pappor som gör precis samma sak men kontentan är att det inte direkt är att tacksamt jobb att vara Pappa.

Vintern-Här-2012

Tillbaka till inläggets rubrik, skulle tippa att det snöat 1,5-2 dm nu under två dagar så i helgen kanske det blir kälkeåkare gånger.. nu ska vi se hur många vi är, ja minst fyra lär det vara som gasar i backen!

0 Besökare har kommenterat :