-->

Julbord i Stockholm - Clas på hörnet

Vi tänkte först ta en öl i deras bar före julbordet, jag menar före sittningen startade men fick kalla handen av lite stressad personal som monterade värmeelement och dukade fram julmat i tältet utanför stället - "Vi öppnar 1900, kom tillbaka då"! Ok, tur att det finns andra ställen som serverar öl i Stockholm ;)

Clas på hörnet bild utanför julbord 2012

Clas på Hörnet ligger lite avsides i ett gammalt litet hus mitt bland de östermalmiska bostadshusen. Anno 1731 står det på skylten så det är anrikt som det brukar heta.

Julbord-Första-Sittningen-1900

Vi kom snällt tillbaka nästan 19.00 pip och fick då lite varm glögg i näven utanför ingången och det var en uppskattad start! Att stå i rysskylan och dricka varm glögg alltså.

Julbord-Clas-på-Hörnet

Julbordet var dukat ute i det kalla tältet och jag saknade inget men så är jag också rätt lätt att behaga när det gäller julmat.

Allt höll sig rätt fräscht förutom den rökta laxen på toppen av bordet som var sönderhackad efter 10 minuter och inte ersatt.

Arboga-Julöl

Generöst med nubbar och annan dricka var det också så alla var nog väldigt nöjda med kvällen tror jag och som bonus fick undertecknad skjuts hem också.

En riktigt bra kväll ute på stan med trevligt "tugg" på flera sätt skulle man kunna säga. Jag tackar vår "hofleverantör" på jobbet för denna typ av trefliga event och ser fram emot fler i framtiden ;)

0 Besökare har kommenterat :