-->

Volvos moderna fjärr ger mig bra 240-vibbar

Kolla på fjärren till nya V40 Cross Country, jag vet inte hur det är med dig men jag får sköna 240-nostalgi-vibbar av den..

Modern-Volvo-nyckel-lite-240-känsla

Det måste vara något med de praktiska stora symbolerna eller så är jag bara mer skadad och störd än ni andra. Den kanske inte har några likheter alls med en Volvo 240? :D

4 Besökare har kommenterat :
Danni sa...

Fjärrkontroller är viktiga grejer. Volvos är okay men inte så häftiga. Passat har en fjärr som känns lite dyrare än bilen, faktiskt. Touareg är min favorit av alla jag kört hittills - där syns det redan på fjärren att den öppnar en lyxbil! Audi A6 har en gedigen liten nyckel, men den är ganska ful och känns ärligt talat inte så exklusiv som den borde.

Byta Bil Jocke sa...

Du är skadad, och störd, lixom vi andra som sitter och läser detta... :-)

Men visst är det lite 240 linjer i den, om du tänker på hörnens rundning och 240 huv och bakluck m.m. Men att bara komma på tanken att jämföra, nej nu får det räcka, måste hitta en trädgårdstidning och tänka på något annat nu.

FixarFarsan sa...

Fjärren är lite som bilens visitkort skulle man kunna säga :D

/Den Störda

Larsa sa...

Tycker den är exemplariskt ren och tydlig Volvos nostalgifjärr som du fotat men så körde jag också mycket Polisbil på 70-80 talet och kan du gissa i vilken bil?