-->

Stor Stuga med Ski-in-Ski-out i JärvsöBacken

Att Ski:a in med skidorna på ända fram till stugan gick inte nu i Påsk men kanske när vägarna är snötäckta mitt i vintern.

Boende-Järvsö-Ski-in-Ski-Out

Samma sak när man ska ski:a ut och då var man även "tvungen" att ta sittliften till toppen för att sen åka ner på andra sidan. Funkar om man fixar blåa backar men inte när man precis lärt sig knapplift..

Stuga-Järvsö-egen-parkering-vid-stugan

Om vi släpper ski-ut-å-in snacket så var stugan i sig toppklass med egen parkering precis bredvid för två bilar.

Stor-Solig-Altan-

Baksidan var solig och hade stor barnvänlig jättealtan att leka på eller sitta å vila upp sig med vinglas efter att ha ränt i barnbacken hela dagen..

Stuga-med-Vedeldad-bastu-sauna

Bastun och övriga bygget var nytt, modernt och fräscht!

Hämta-Ved-Alhambra

Snustorr björkved var bara å hämta så mycket man behövde och det gick väl åt en 10-15 vedträn per dag.

Kamin-mitt-i-huset

Kaminen stod mitt i allrummet och vi eldade mest i den för att det var trevligt, inte för att det behövdes för värmens skull.

Stugan var skitvarm, de dubbla badrummen med dusch hade dessutom golvvärme och varmvatten räckte till alla bastu-svettiga personer som skulle spola av sig samtidigt.

Sovrum-Högt-Tak

Mästersovrummet hade galen takhöjd å jag funderade vem som åkte på att byta glödlampan i taket.. I det andra sovrummet fanns fem bäddar till och i allrummet en bäddsoffa.

Trådad och trådlös internet ingick precis som en massa tv-kanaler och det enda som inte fanns var tvättmaskin.

Så summeringen blir att stugan är absolut topp notch men ska man ski-ut-å-inna bör man kunna åka sittlift - Skidinlägg out för nu! ;)

0 Besökare har kommenterat :