-->

Buss och Pendeltåg till Friends Arena

Igår lät jag testbilen stå hemma i garaget och tog istället buss och pendel till Friends Arena i Solna. Arrangören hade i inbjudan bett folk att lämna bilen hemma men det fanns ändå rätt bra med ledig platser just idag.

Pendeltåg-Arenastaden-Solna

Typ 1300 meter exakt är det från Solna pendeltågsstation till Arenan och tycker man det är mycket så kommer promenadsträckan att kortas något då norra utgången från pendeln snart öppnas.

Friends-Arena

Nu var inte jag inne på själva arenan så den oskulden har jag kvar att ta utan vi huserade på vmwareforum2013 som hölls i konferenslokaler bredvid själva "sporthallen".

Vi fick höra ett par riktigt bra talare och i synnerhet en som "hade betalt för att prata" och det märktes!

Grymt underhållande presentation även om det enda jag minns är den afrikanska jättesnigeln som var stor som huvudet på en liten tjej (en tjej som btw inte godkände den som en äkta "pet").

vmwareforum2013

Dagen bjöd på bra gratismat, bra lokaler, bra gratis glassbar, bra tempo och helt ok innehåll i de säljspäckade presentationerna där allt lät så enkelt trots att vi fortfarande kämpar på med en sån "enkel" next next next installation som inte fungerar i en riktig komplex miljö med flera olika skogar och olika typer av träd..

Hade även lagom mycket give-away prylar med hem också, behövde inte ens en kasse utan tog bara det jag kunde tänkas ha nytta av så det är bra, kassen brukar åka i sopen hemma ändå :)

Idag är en vanlig dag igen, då inget är gratis men det är gott det mä!

0 Besökare har kommenterat :