-->

Vår 2-åring inlagd Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Han rosslade och hade jobbigt att andas redan igår kväll men vi tog beslutet att åka in med han vid 03 imorse då han var otröstlig och ville själv åka till doktorn..

Röntgen-Astrid-Lindgrens-Barnsjukhus

Bemötandet var som vanligt bra och vi fick ett rum direkt utan att sätta oss i det stora väntrummet bland andra barn som kraxade blod på golvet.. Hua..

Han fick inhalera lite olika gaser, brikanyl var en och det togs även ett par små rör blodprover innan vi blev skickade till att röntga lungorna vid typ fem.

2åring-Svårt-att-Andas-Astrid-Lindgren

Vid sju skrevs han in på infektionsavdelningen och därefter behandling med inhalator, mätning av syresättning, fler blodprover etc varje kvart och ett långt påfrestande försök att sätta en nål för dropp som misslyckades. Därefter somnade stackaren och jag den trevliga personalen om att låta han få sova lite mer.

Just nu vet vi inte än varför han har så svårt att andas men dom tror på någon typ av argt virus.

Strax efter 15 löste sambon av mig och jag åkte för att hämta hem de större grabbarna, vi kom hem å jag gick som på en båt, allt gungade och jag slocknade på soffan på en sekund och vaknade en stund senare av att någon ropade "fääääärdig"..

Ja, såhär kan vardagen se ut lite då och då i företaget Familjen AB.

0 Besökare har kommenterat :