-->

Årets första skrik i Ekotemplet

Årets första besök i Haga trädgård med båten idag och därmed barnens första skrik i det ekande Ekotemplet på höjden. Om du var där idag och blev skrämd av hysteriskt skrikande killar, sorry! :D

Ekotemplet-Haga

I år klarade alla våra tre grabbar backen upp och ner för egen maskin men någon lugn picknick var det inte ändå. Skitstökiga var dom!

Packning-Båtresa

Helt seriöst, frågan jag ställer mig säkert 100 ggr per dag är: Hur ska man få sina barn (läs småkillar) att lyssna på en och allra helst göra som man säger utan att man förvandlas till ett testosteronmonster? (inte för att det hjälper, dom gör ändå inte som man säger utan att muttra, gnälla eller pipa..).

"Sparka inte boll här vid grillen"
"Sparka inte boll här vid grillen"
"SPARKA.."
Fotboll - Bostongurkan: 1-0..
Men för HLÖ#"¤#" sparka någon annanstans, typ på den 500000 kvm stora gräsmattan 10 meter bort..

"Stå inte så nära Grillen"
"Vad händer om man häller saft på grillen"
"Du får ingen mat"
"Backa lite e du snäll"
"Men lägg inte löv på engångsgrillen.. "
"Va händer då.."
"Ja brandkåren kommer.."
"Aha.."

Gurkan-Rymmer

Sen har vi gurkan på 2 år som kutar iväg, jag menar KONSTANT och inte bara en liten bit utan tills man inte ser han mer. Kom tillbaka!!! Verksamhetsgrad 0.. HÖRRU! SNÄLLA GURKAN KOM TILLBAKA!!!! Fortfarande Verksamhetsgrad 0, bara lubba efter, hämta tbax han och så börjar det om. Fast kul att han är frisk igen å full av spring nu, men jobbigt som bara den..

Jaja, får lugna nerverna med att se fram emot nästa långtestbil, undrar vad man ska boka? Ska nog ta nåt som vrålar lite för att den lugnande effekten ska bli bättre!

Det var allt just nu, låter som dom mördar varandra nere, hörs!

0 Besökare har kommenterat :