-->

Summerar Nickelodeon-Skylanderdagen på Skansen

Djurgården svämmade över av bilburna turister idag och jag gissar att många svor när de kom tillbaka och såg boten på 650:- på vindrutan (väldigt många hade nämligen parkerat utmed de mindre vägarna) men vi hittade en ny favoritparkering lite längre bort på holmen..

Summerar-Nickelodeondagen-Skansen-1-Aug-2013

Utanför Skansen fanns ett par VIP tält för speciellt inbjudna och där fanns jag med på en lista efter lite förvirring kring vem som bjudit in mig.. :) Tack till Bite PR för att ni snabbt styrde upp förvirringen per Telefon och SMS.

Orange-GoodieBag-Summerar-Nickelodeondagen-Skansen-1-Aug

Ungarna fick en varsin kasse med fina prylar. Vi vuxna en ännu finare picknick-bag med vad som senare visade sig vara riktigt mumsiga wraps!

Artister-Regn-Nickelodeondagen-Skansen-1-Aug-2013

Klockan fyra började det regna friskt och det höll på i en timme men som på beställning kom solen fram när artisterna skulle sätta igång.

Det var bra drag på scen men jag kände inte igen en enda, jo, hon paparitzio..  eller vad var det nu hon hette ;)

Skylander-Tälten-Nickelodeondagen-Skansen-1-Aug-2013

Annars stod jag mest här, utanför Skylanderstälten och häckade medan grabbarna tränade och spelade Skylanders-turneringar..

SkylandersTurnering-Final

Sjuåringen "ägde" verkligen och vann alla sina matcher..

3xSwarm-Skylandes

Det blev totalt tre Swarm-gubbar i vinst, en fick mellanbrorsan och en ska jag få lotta ut här på bloggen lite senare om jag bara kan komma på nåt bra sätt att göra det på (tips mottages gärna?).

Var du också där idag? Vad tyckte du och blev du mycket blöt? :)

0 Besökare har kommenterat :