-->

Vi har testat Bakluckeloppis utanför Solvalla

Vinden svämmade över av leksaker och andra barnprylar som vi inte längre behövde så vi bestämde oss för att göra ett litet sälj-ryck.

Vad-kostar-Loppis-Baklucka-ParkeringHar-någon-Testat-Bakluckeloppis

Solvalla Bakluckeloppis

Så nu har vi testat bakluckeloppis utanför Solvalla travbana och vi körde en proppfull Touran dit i Lördags morse och en halvfull tillbaka.

(Tack till Svärföräldrar och M+M för att ni underhöll våra yngel!)

Kostar? Det kostade 160:- att komma in med en normalstor personbil.

Bilköer? Köerna till loppisparkeringen var löjliga. Folk var som galna och kom man in från "sidan" via en T-korsning så blev man nästan skjuten när man ville svänga in i kön..

Köpare? Just i Lördags var det soligt och området var därför fullt av köpare redan innan det öppnade klockan 11 (Vi stod där 10-15).

Vad är lättsålt? Har du en nyare systemkamera eller iphone så får du den såld för 5-600 direkt, mer vill de som frågar inte betala! :)

Annars är leksaker typ Lego, tågbanor och liknande lättsålt och även barnkläder och skor i bra skick. Du får 10-20Kr för ett par nästan nya skor eller klädesplagg så du blir ju inte rik men slipper bära hem saker.

Tjänar man nåt? I princip nej, eller om du ändå tänkt slänga sakerna så får du ju en lite slant för dem men "timlönen" att stå där är usel. 

Prutande? Har du svårt för prutande ska du INTE sälja på Loppis för vissa har ingen skam i kroppen. En sak du vill ha 10:- för säger de "fem krona?" och ibland sa man ok, men då kommer de med tre enkronor i handen och ser ut som en ledsen hund "jag bara har tre?".

0 Besökare har kommenterat :