-->

Köra Bort Gammalt Kök till Återvinningsstationen

Vårt gamla rivna kök på altanen blev allt blötare och i går, i Söndags hyrdes därför ett litet gallersläp på macken.

Rivet-Kök-Skräp-Altanen

Plastsäckarna med kakelplattor och gammal plastmatta var fulla med vatten och stommarna hade dragit åt sig sjukt mycket fukt så detta var inte en dag för tidigt!

Galler-Släp-Gammalt-Kök

Mellangrabben på 5 år hjälpte till bra och bar faktiskt alla dörrar och mindre hyllplan till släpet själv. Kör man ett rent trä-lass och ser till att ställa släpet precis vid trä-containern så är det snabbt tömt, kör man däremot ett "blandsläp" får man det jobbigt på tippen, en helg-dag när det är happy hour där! :D

Verkligen kaos där på helgerna, många har hyrt släp på en timme och stressar som idioter - Sluta med det! Kostar inte många kronor att ta 3-4h eller dygn.

Tre-Vändor-Återvinning-Tippen

Tre rundor totalt blev det till tippen, tog en dryg timme per vända och hyran av släpet kostade lika många hundralappar.

Skulle snickarna gjort detta hade det kostat minst 10 gånger mer, minst.. Projektledaren pratade om container på 5000:- så här kan man tjäna en del cash.

Slänga-Kakel-Klinker-Återvinningsstation

Ni skulle sett blicken när jag bad han slänga rivningskaklet på tippen:

"Fåår jag verkligen slänga?"

"Så det går sönder?"

"Får jag slänga hur hårt jag vill?"

Slutade med att han bad att få slänga andras kakel med! :D

Altan-Efter

Om kakel-pangning på tippen är lycka när man är fem år så är detta lycka när man är FixarFarsa, att altanen inte är full med dygnblöt skit när det snart kommer snö..

Fler inlägg kring köksrenoveringen hittar du här: #Kök

0 Besökare har kommenterat :