-->

Montering av Kök - Stommar och Väggskåp Klara

Igår var dom inte hos oss alls för "det hade kört ihop sig" men i morse kom det två gubbar tidigt som körde på 6-7h och då hände en hel del.

Montering-Kök-Stommar-Väggskåp

Stommar, väggskåp och ugnar är på plats. Även om vi snackade lite tveksamheter kring synliga skarvar i mattan och spackling tidigare så är det så gött att börja skymta hur det nya köket kommer att bli!

Ugnen ligger i mitten av fläkthålet på millimetern, bilden ovan ljuger! :)

Stenbänkskivan levereras imorgon hörde jag så då kommer en ny update, spännande va? ;)

Balja-Under-Vatten-Diskmaskin-Nytt-Kök

Tidigare hade vi en balja under diskmaskinen men i detta nya bygge sätter de en balja som sträcker sig under både diskmaskin och ho allt för att vi ska se eventuella framtida läckage.

Kyl-Frys-Djupare-än-Skåp-Står-UT

Dagens reaktion är att kyl och frys sticker ut så här fult. Det är helt enligt beställning tydligen (ringde precis och kollade) men jag trodde i min enfald att skåpen, kylen och frysen skulle ligga på samma djup?!

Skafferiet och överskåpen är 59 cm djupa medan kyl och frys ligger på 63 cm. Säger som Sverker på PLUS, skare-skare-vara-så? Ska man behöva säga “jag vill ha allt i samma djup” när man betalar ett proffs för att rita köket åt en?

Läs gärna mina andra inlägg taggade med #Kök.

1 Besökare har kommenterat :
Daniel sa...

Ser ju riktigt bra ut! =)
Håller med om att det hade varit snyggare om K/F låg i linje med inredningen.
Har faktiskt ställt mina på samma vis - för att dörrarna inte ska ta i frisida + skåp bredvid - men nu öppnas era ifrån inredningen...
Kan ha att göra med att frisidor till skåp är 600-620mm breda.