-->

Slutbesiktning av Kök - Åtgärder och Kompensation

Idag hade jag ett långt möte med tre jeppar kring och i köket. Det var dels säljaren, sen en kille som verkade vara deras kvalitetssäkrare och så själva hantverkskoordinatorn.

Besiktning-Mosaik-Fogar

Vår lista var två A4 lång men största fokus låg ändå på fogarna i köket som de först var helt med på var dåliga men sedan svängde de mer och mer till att de “bara” var klumpiga och att brunheten inte var problemet.

Förslag #1 från deras sida nu är att krafsa och foga om delar av väggen, typ endast det som är klumpigt. Vårt motförslag som jag håller på att skriva på just nu är att vi köper in en ny vit fog UTAN sand i och så får dom göra om hela väggen.

Inkopplade-Kyl-Fry-Vitvaror

Kyl och frys kopplade de in idag. Ska bli skönt att slippa kuta fram och tillbaka till garaget varje gång man glömt osten eller margarinet..

Offerter-Förslag-Kompensation-Dåliga-Hantverkare

Deras kompensationsförslag kring plast och klinkergolvet är att vi får 50% avdrag på arbetet, en ok början men lite snålt..

Klinker-Plattor-Bra-Fogar

Lämnade mellangrabben nyss hos en kompis och där hade en vanlig “hemmapularsvärfar” lagt deras svarta plattor i hallen.

Deras plattor var svarta men hade rundade kanter, skillnaden på läggningen var ändå som natt och dag jämfört med våra inkastade plattor..

0 Besökare har kommenterat :