-->

Testat Infinity på PS3 - Bättre än Skylander?

Vår jultidningssäljande son fick Disney's Infinity till PS3 som premie och den har vi testat lite nu..

Infinity-Portal-Gubbar

Gubbarna till spelet är från Disney/Pixar filmerna och är rätt välgjorda men inte lika snyggt belysta som skylanders.

Portalen känns billigare och mindre påkostad samt att gubbarna måste stå i speciella platser för att fungera.

Det var några direkta skillnader om man jämför med rivalen Skylanders.

Infinity-Svenska-Röster

Redan när man startar spelet inser man att detta inte kommer bli lika stort som Skylanders (läs mitt test av nya Swap Force här) här i Sverige eftersom spelet är på Engelska.

Nästan knock-out direkt eftersom Infinity känns riktad till en ännu yngre målgrupp än Skylanders.

Test-Infinity-PS3-Grafik-Recension

När man väl kör spelet så blir man inte gladare. Världen är sto och öppen och jag tycker det ser halvfärdigt ut. sen att man kan ramla av planeten om man går fel är lite.. onödigt.

Ungarna fattar inte vad dom ska göra eftersom dom inte förstår språket och det är inte heller någon tydlig guide som pekar dem åt rätt håll, typ "uppdraget är detta..".

Menyerna är dessutom plottriga, det har använts fula färger, det är slarvigt gjort, vidvinkeln på kameran när man kutar är vidrig och allt är fult överlag.. Ställer undan skålen med taggtråd.

Seriöst, brukar inte såga spel så här direkt men vilket jäkla crap infinity är. Köp det INTE till icke Engelskkunniga kids! Barnen här tröttnade direkt och jag orkar inte ens testa det mer än 10 min.

Läs gärna mina andra inlägg taggade med #Gaming (jag är faktiskt inte alltid såhär negativ, bara när ett spel "suger fett" :)

0 Besökare har kommenterat :