Nu börjar bilderna från München-resan att sina och jag tror faktiskt att detta inlägg får avsluta hela rundturen med #BMW.
Vi var ute och knatade i München en kväll och julmarknaden på stora torget var redan i full gång - så även all effektfull fasadbelysning.
Mycket för alla sinnen, dofter från de olika matstånden, korvar, öl och massor av folk.
Nya Rådhuset i goth-stil var som taget ur en skräckfilm med sitt klockspel som faktiskt är igång mellan 11-12 varje dag trots att det är 100 år gammalt.
Om vi sen pratar lite kring det tyska köket så var den lite varierande. På Museet åt vi på M1 Museumcafé men det var mera finkrog än café och givetvis bjöds det god Tysk öl eller Pils till lunchen - Finns fördelar att slussas runt i buss :D
Denna måltid som var så bra att jag glömt bort vad vi åt. Det var nog lite åt det modernare tyska hållet..
Annars var det rätt fet och proteinrik mat som Tyskarna bjöd på. Det mesta var gott, korven och all kött var kanon. Det jag hade lite svårt för var dessa kladdiga bollar gjort av nån typ av grissvål?
Kringlorna med massa stora saltflingor på var goda men salta!
Kartoffelsoppa åt vi en dag, ovan är inte det utan nån annan kötträtt med två bollar. Ena vanlig kartoffel, den andra gjord av bröd-deg.
Sista lunchen på Tysk mark, det blev en halv grillad kyckling och lite pils å öl - Inte helt fel men jag tror att denna mat i längden inte är bra för de krympande byxorna jag har i garderoben.
Tysk mat slog i alla fall den Holländska maten (läs mer) och till själva München skulle jag kunna tänka mig åka tillbaka som turist..