-->

Kristi Himmelfärds-Stughelgen

Vi kompade från jobb, dagis och fritids i fredags och drog upp till svärisarnas stuga under ett par dagar..

Fotbollsträning-Hemma

I stort sett det första som gjordes var att montera upp det stora fotbollsmålet på gräsplanen. Det var rätt mycket snack innan målet åkte upp om träning men sen.. var det mest jag som sparkade om jag ska vara ärlig men det är kul tidsfördriv när man blir rastlös.

Målet flyttades sedan åt andra hållet eftersom mina missade skott höll på att meja ner tulpaner bakom, eller var det nejlikor.. blommor var det hursomhelst.

Ro-Drag

Vattennivån var sjukt låg i viken, så låg att ekan inte ens kunde ta sig ut. Efter ett par dagars regnande tog barnens mor alla barnen på en roddtur och... vad sjutton skulle jag göra medans? Ingen starköl fanns det i kylen heller?

Hugga-Ved

Gick och högg lite ved, alltid kul att röra på sig lite samtidigt som det ändå måste göras av någon.

Finns inget givet ställe att stapla ved på så det lät lite som att det kanske ska byggas ett vedskjul i sommar. Svärmor bestämmer var och hur det ska set ut, jag och grabbarna kan hamra och skruva?

Travad-Ved

Halva den huggna veden kom upp på tork i alla fall, resten ligger kvar och väntar i en snygg hög på den framtida "vedboden". :O

På tal om byggen, svärisarna bygger faktiskt ett nytt lösvirkeshus  på tomten denna sommar, grunden är lagd och.. Hm, jag tror nog jag ska låna bilder av hon som dokumenterat och visa er från dag ett.

Läs gärna fler inlägg taggade med #Sommarstuga.

0 Besökare har kommenterat :