-->

Test: Logitech Tangentbord-Skal För iPad Air

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for iPad Air, ett sådant valde sonen till slut till sin nya padda (läs mer om den här).

Test-Logitech-Ultra-Thin-Folio-iPad-Air

Tangentbordet laddas via en medföljande USB kabel och batteriet ska hålla en månad vid normal användning.

Tillägget Folio betyder att skalet är som mapp och skyddar ipad:ens fram och baksida samt delvis även sidor eftersom skalet är ½ cm bredare/större än själva paddan.

iPad-Air-Bluetooth-Keyboard-Connection

Kopplingen till iPad sker med blåtand (bluetooth) och inkopplingen kan inte bli enklare. Aktivera blåtand på paddan, slå på tangentbordet och godkänn enheten Folio i5 som dyker upp i paddans list.

Best-Bluetooth-Keyboard-iPad-Air

När man sedan börjar skriva märker man att tangentbordet har bra känsla i sin knappar och känns som ett vanligt slimmat stort PC-tangentbord. Det är lite mellanrum mellan knapparna OCH enter sitter längst ut till höger.

iPad:en fastnar i ett läge tack vare magnetism men vinkeln blir lite skum tycker jag, skulle vilja luta glaset mer. Jag försökte få sonen att köpa ett vanligt skal + ett trådlöst tangentbord som han kunde plocka fram när han skulle skriva mer än ett par ord men nä, tvärnej.

Skalet i sig känns genomtänkt och detaljer som att tangenterna inte rör glaset vid stängning är trevliga (tack vare små gummipluppar).

När jag testade det så fumlade handen efter en mus så det var lite udda att både peta på skärmen och skriva på vanliga tangenter.

Priset på skalet är lite högt, ordinarie pris var 995:- men vi hittade det för 806:- men det är ändå rätt dyrt med tanke på att grabben inte kommer skriva värst mycket på det.

Plus:
Bra kvalitétskänsla
Riktiga tangenter, inte touch alltså
Genomtänkta detaljer
Lätt installation
Går att vika runt till baksidan när man spelar
Slimmad design/lätt

Minus:
Exklusivt Pris
Betraktningsvinkeln inte helt optimal
Paddan kunde sitta fast bättre

Ni som saknar en Gissa Bilen denna fredag kan väl knäcka denna gamla quiz som fortfarande är olöst..

0 Besökare har kommenterat :