-->

Cykelvasan 30 Imorgon - Sista Fixet Pågår

Jag står i svärisarnas kök och brer lite bil-frukost-frallor infor resan till Mora imorgon bitti. Det blir en tidig start runt 05.00 så att vi inte kommer för sent till starten i Oxberg 09.25.

Cyklar-Lastade-Inför-CykelVasan30

Cyklarna ligger lastade i bilen och eftersom det bara blir äldsta sonen och jag som åker fick de plats as-is, d.v.s. "cyklingsklara".

Lösa-Touran-Säten

Lyfter man ur alla säten i mittenraden på #Touran blir det mycket mer utrymme än vad man kan tro, styrena t.ex. kan åka ner i golvet och hojarna ligger då platta.. bara lasta på fler :).

Bussbiljett Mora-Oxberg

Vi ställer bilen vid målet i Mora och jag har köpt bussbiljetter som tar oss från Mora till Oxberg (cyklarna åker med på lastbil). Känns som detta korta lopp kräver lika mycket planering som det riktiga på 9 mil.

Nya-Tunna-Löparkläder

Kläder - Check!

Vi var nyss och handlade ett par tunna löparbrallor till mig ifall vädret blir kallare än shortsväder som är plan A (har bott i shorts sedan juni så långbrallor hade glömt att packa med, sommar ju!).

Hittade även en långärmad skön ventilerad löpartröja på REA för 150:- som får följa med som jacka ifall vädret inte är med oss.

Sonens träningsshorts har vi letat efter som galningar efter men det löste sig med ett par andra han hittade.

Giftgrön-Skatehjälm

Grabben hittade även en ny giftgrön skatehjälm i affären. Hans gamla har blivit kladdig.. Liksom ytan på hjälmen har släppt av värmen?

Stuga-Hälsingland

Resten av gänget är kvar vid stugan och det är mycket maskgrävning och fiske som gäller där. Vi landar där imorgon kväll igen innan mini-bussen vänder söderut igen mot vardag, skolstarter och sånt..

0 Besökare har kommenterat :