-->

Fotbollsskor För Konstgräs i Storlek 30 - Fixat!

Fotbollscup i morgon igen, mer regel än undantag men nyhetsvärdet är kanske mer att sambo ligger krasslig och fotbollsskor i storlek 30 var tydligen slut överallt.. och såna måste vi ha om P08:an ska hjälpa sin bror, P06:an imorgon!

Fotbollsskor-Konstgräs-Storlek-30

Men nu är de alltså kirrade, nya i "armefärg" som han själv kallade dem. Fick även lära mig nåt nytt på kuppen, att fotbollsskor för riktigt gräs kan skada fötterna om de används på konstgräs och även att dobbarna på dessa skor inte tål konstgräs. Så vi köpte skor för konstgräs även om någon match imorgon går på riktigt gräs..

Vattenplaning

..eller snarare gyttja om detta regn tänker fortsätta. Fredagstrafiken var tät och Polons 600 hästar hade svårt att finna fäste i skårorna med vatten.

Nya-Ako-kola

Eller 600 hk har den ju inte, blandar nog ihop det med andra folkor :)

Sitter nämligen och redigerar lite videomaterial från gårdagens Biltester och provar samtidigt lite nya kolasmaker från AKO som kom med posten. Sambon tyckte absolut jag skulle tacka ja när Cloetta ville skicka nya inte-ännu-i-butiken-godisar hem till oss för test.

Chok och Mint var mjuka och smakade hel ok även om AKO kolor fortfarande inte är mina favoritgodisar. Dessa smakade i alla fall precis som man minns dem från när man var liten. Mint smakar mindre tandkräm nu dock! :) Gräddkolorna var däremot stenhårda och jag hoppas de som kommer till butik är mjukare, annars får tandläkarna mycket att göra framöver :) Halstabletterna med citron och ingefära passar inte heller efter man har ätit mint, bara så ni vet.. :)

1 Besökare har kommenterat :
FixarFarsan sa...

Och idag var vi tillbaka och bytte till Storlek 31, bara så ni vet :)