-->

Nytt Tändstift & Gräsklipparen Startar Igen

Vi har fortfarande en liten issue gräsklipparen och jag för den har vägrat starta när jag först kör den varm och när man sedan flyttar studsmattan och försöker starta den igen så kan man dra ihjäl sig.

Tändstift-Gräsklippare

Har gjort rent och letat fel tidigare, jag vet.. men nu tänkte jag ge upp och köpa en ny men klipparen är ju inte direkt "slut" bara att den inte startar så jag kom istället hem med ett nytt tändstift.

Finns i princip två modeller av stift, en med kort gänga och en smal modell med längre gänga. Vi hade den korta tjocka.

Rengöra-Gräsklipparförgasare

Mätte avståndet på nya tändstiftet med ett bladmått och det var samma som på det gamla stiftet. Passade även på att blåsa rent förgasaren och där skulle felet också kunna vara, ett membranbyte ska jag också testa till våren innan jag skickar iväg och köper nytt.

Höstrea-Gräsklippare

En ny, i stort sett identisk 3,5 hästars klippare med 51 cm klippbredd såldes nu på hösten för 1500 pix, så det lönar sig inte att felsöka ur ett rent ekonomiskt perspektiv - Man måste helt enkelt ha intresset att få igång trasiga saker.

Har du några bra/dåliga minnen av #Gräsklippare? Har du bytt membran och löst startproblem. Berätta gärna via en kommentar..

1 Besökare har kommenterat :
FixarFarsan sa...

Tre varmstarter med bara ett lätt ryck! Gräsklipparen gillar nya tändstiftet!