-->

Innebandyavslutning + Kaospyssel

Knegade till 1500, hämtade sedan dagisgrabben 15.15 och möttes av två kritvita barn som satt med hink framför sig och fröknar kutandes med ihoprullade mattor.. Japp, totalt utbrott av hinksjukan på förskolan just nu..

Men FOKUS! Det var inte det jag skulle skriva om, men var hade vi vitpepparkornen nu igen? FOKUS.. Jo, hämtade alltså P11:an som verkade pigg å kry.. Vänta, hostade han nu i sängen eller kvastade han? *kutar upp* Sådär, tbax, var bara en hostning :).

Vart var jag? Jo plockade sedan upp två till från skolan för att gasa med racebilen till innebandyns julavslutning som började 16.00.

Innebandy-Avslutning-P08

Stod nämligen en notis i kalendern att "alla fick komma" på träningen och förutom att det passade bra då mor deras var på julfest så var det flera av oss föräldrar som tolkade det som att det skulle vara typ lite fika och nåt speciellt..

Men tränarna, de unga P01:orna hade inte fixat nåt. Frågade därför om vi inte kunde köra match med föräldrar och syskon, det var helt ok tyckte de så vi var med alla fyra och körde match 45 min.

P06:an i familjen körde "sitt bästa" och var efter 30 minuter så flammande röd i pallet att jag trodde han skulle göra en Tjernobyl!

Sedan en svettig sväng förbi sibyllagrillen innan vi landade hemma.

Posten-Nord-Skadat-Paket

Hemma låg ett paket från #Skylanders och väntade, lite skadat men det blev mer skadat när sex små händer slet upp det och hela det nystädade köket fylldes av fluffiga små bitar ur vadderingen..

Skylanders-Julpyssel-2014

Det blev mer kaos när alla skulle roffa åt sig så mycket som möjligt ur innehållet utan att veta vad det egentligen var. Väntar lite på den dagen då de inte är så här hetsiga.. Fast det låg ju Kaos-julpyssel i så lite kaos var det ju redan från början?

Laminera-SkylandersSnöflingor-VattenglasKaos-JulpysselSkylanders-Julpyssel

Först skulle alla pyssla i minst 180, sedan sa jag åt dem att läsa vad man skulle göra FÖRST, då föll 33% bort. När man inte fick klippa sönder precis allt så föll nästa 33% bort och sedan var det jag och resterande 33% av sönerna som pysslade. Efter en stund drog han också så det var 0% söner och 100% pappa som pysslade ensam i köket. 100% söner var nämligen i garaget och bråkade i 180 igen om att jag minsann skulle bygga en egen "koj-hammare" till dem alla tre för annars var det ju ooooorättvist.

Hallå.. Ska ni komma å städa lite i köket grabbar.. Hallå.. Pingade men de verkar vara nere eller så är det nåt fel på routingen mellan köket och garaget.. :)

Vad var det för pyssel då?

Klippa, laminera, sätta fast i locket med häftmassa, fylla med vatten och flingor så att det blev en sån glasboll som man som liten skakade och tittade på. I vår glasburk stoppade vi i Kaos och två andra skurkar ihop med massor av röda flingor.

Tjipp å hej, så var min eftermiddag! Va faktiskt lugnare än vanligt, vi läste hela lejonkungen nyss och skulle sedan gå in på "bajsboken" men vi kom bara två sidor, till "saliv" typ innan det spårade ur så det blev godnatt vid 20.10 idag, igår sa vi gonatt två timmar senare..

Vad gjorde du mellan 15 och 20 idag? :)

0 Besökare har kommenterat :