-->

Wiki: Lucia är Mellan 0-100 År Gammal

Idag tog jag fakirpendeln till City (översättning: svintidig avgång) och det gick som på räls denna tid före 7 när de flesta sov! Faktiskt inga nerrivna kontaktledningar eller andra hinder på vägen, eller på rälsen.

Luciakör-Pensionärer

Första Luciatåget på nya kontoret var en liten överraskning. Hade förväntat mig typ gymnasieelever eller liknande men det var typ 60 plussare som i och för sig sjöng vackert och körde lite buskis-stil på sina ovanliga sånger..

Barn-Luciasånger-2014

Igår kväll fick vi uppleva skolbarnens luciasång, traditionellt utomhus, traditionellt framfört av treorna.

Därefter gick vi in till den lika traditionella (knökfulla) julmarknaden inne i skolan som barnen förberett under hela December månad.

Lekland-Fredagkväll

Efter en fakir-starten i morse så passade det perfekt att hämta de egna tre grabbarna lite tidigare från skola och dagis.. Så tar vi med ett par bonuskillar också när vi ändå har minibussen startad och alla säten uppe..

Resan slutade utanför leklandet där vi typ hängde tills de släckte lyset. Ett par kalsonger fick jag kasta, ett par byxor går att rädda med en tvätt och en äcklig ljummen grillkorv kanske kommer upp senare men FF is still kikkin, även om han inte orkat publicera nåt på ett par dagar nu..

Fler liknande inlägg hittar du under arkivtaggen #Familjeliv

0 Besökare har kommenterat :