-->

Hem Från IKEA Med 3 Barn + 90-Säng + Skrivbord

I Söndags eftermiddag satt vi och diskuterade hemma om hur äldsta sonen skulle börja inreda sitt nya tomma rum och vi bestämde att börja på IKEA. Vi åker dit och börjar med en ny säng eftersom han så gärna vill börja sova där..

IKEA-Två-Volkswagen

Hur får man hem sängen sen då när man har tre kottar? Jo, man tar båda bilarna, Polon var familjebil och jag körde lastbilen med fällda säten. Notera starttiden, 16:30..

Köpa-IKEA-Säng

Vi testade sängar i lugn å ro, tur att vi inte hade koll på att de skulle stänga 18:00.

När sängen var vald och vi stod och kollade på skrivbord å stol, då var det en kvart kvar! Men vaff.. de har väl öppet till 20:00?

Efter en effektiv hämtning av kartonger var vi ute igen på parkeringen, korv hann killarna äta också medan jag betalade..

Frakta-Hem-90-Säng-Kombi

Bord, stol och en 90-säng med lite emballage går in i en Touran på bredden men på längden får man en extra ventilationslucka bak. Full kupévärme på så slipper man andas avgaser på motorvägen.

Skrivbord-Stol-Pojkrum

Det lilla skrivbordet på 100x60 får plats vid  väggen som är 100 cm och sängen på andra sidan som är 90cm fram till foderlisten. Kan det ligga lite mätning bakom detta tro?

Rätt galet hur en snygg kontorsstol i "läderlook" kan kosta under 300:-på IKEA, ryggen ÄR för kort för en vuxen men för en 140-150 är den grym. Han ser dessutom ut som en liten boss när han sitter där och kollar på sin nya säng eller sin nya färgglada fondvägg som jag ska blogga om i helgen..

Detta inlägg får hamna i arkivet under nya taggen #Pojkrum. Blir fler såna inlägg framöver, två till söner tycker att jag är lat och långsam som inte redan börjat med deras rum..

0 Besökare har kommenterat :