-->

Isolerar Innervägg Med Lambda-Skivor

Flera gamla innerväggar i vårt delvis lite snikbyggda parhus saknar isolering helt men jag tänkte försöka göra rätt så ett paket Lambda 70 mm isolering köptes hem.

ISOLERINGSSKIVA-LAMBDA-70MM

Första tanken när jag öppnade förpackningen med detta mineralull var att det var mögligt! :)

Isolera-Innervägg-70mm

Själva isoleringen var inte mycket att snacka om. Jag var ensam med barnen denna kväll och så fort de hade lagt sig så stängde jag in mig i rummet ihop med en lång kökskniv, ansiktsmask och handskar.

Skyddskläder-vid-Isolering-glasull

Skydda dig mot kliande

Minns att farsan inte var lika nog med skydd när jag var knatte och vi byggde till på huset men jag körde all-in medan jag mätte och skar till lagom stora bitar. En Silviavinkning till publiken, hej-hej!

Dreva-Innerdörr-Karm

Dreva Karm På Innerdörr

Tydligen kan man lugnt dreva en innerdörr med remsor av mineralull men jag hade skumgummirör över (från projekt Bygga Arbetsrum) som passade som en smäck så det blev ännu bättre.

Nu efter isolering kan gipset sättas upp även på insidan av väggen, andra halvan kan göras helt klart medan den andra måste vänta på att elen kopplas in.

Vill du läsa mer om hur denna vägg blev till och hur det slutade ska du kika i nya bloggarkivet via denna länk: #ByggaInnervägg

0 Besökare har kommenterat :