-->

Flytta Garderober + Hemkörning Sultan Säng #2

Kändes lite som deja vu att åka till IKEA igen och hämta en exakt likadan Sultan-säng som till P06:an men denna gång hade vi en ännu rymligare transportbilsminibuss..

Frakta-Hem-90-Säng-Minibuss

Minibuss med Urlyfta baksäten

Lyfte nämligen ut alla tre säten i mittenraden för att sängen skulle komma längre in och ligga planare än förra vändan.

Köpa-Säng2-Ikea

Sängköp IKEA

Nästan så att vi kunde gå in via kassorna och plocka åt oss delarna för jag hade kvar plockordern som sängavdelning gav oss senast.

Ljusomställare-Gammal-modell

Färgkladd På Ljusbrytare

Väl hemma började slutfixandet. Gamla ljusbrytaren på väggen var lite väl orange nu när väggen var vit. Letade i gömmorna och hittade en exakt likadan utan färg att klämma dit.

Montera-Trofast-Förvaring

Trofast som Lofttrappa

Det blev även en sen kvällsmontering av Trofast 1-2-3 förvaring (trappmodellen) och den har sjukt mycket skruvar och plugg.

Denna ska få vara en trappa upp till loftet!

Montera-IKEA-Stol

Mer skruvade, ny kontorsstol.

Dubbelhäftande-Tejp-Bord-Hurts

Tejpa Bordsskiva + Hurts

Bordskiva och Hurts flyttade in och denna modell är en lös skiva med två ben som liksom bara ligger över en hurts. Inte direkt praktiskt när flera sitter och rycker så jag tejpade ett par remsor dubbelhäftande tejp innan jag passade in skivan och satt på den en stund! :)

Kapa-Fönsterbräda

Kapa Till Fönsterbräda

Köpte även hem en fönsterbräda, men första modellen var för kort eftersom jag inte mätt. Version 2.0 var en lång sak som jag kapade till ute på altanen för att slippa dammet i garaget.

Flytta-Garderober

Flytta Garderober

Garderoberna flyttades från vänstra väggen som nu är helt tom och klar för nåt "kul". Innan jag mollade fast garderoberna på nya stället så borrades ett hål i bakkanten på deras sockel för en eventuell framtida antennkabel.

Nu återstår bara att lyfta upp resårmadrassen, återkommer till det färdiga loftet, du kommer hitta det och alla andra inlägg om säng-bygget under arkivtaggen: #Sovloft.

0 Besökare har kommenterat :