-->

Nya Vandringsskor för MTB + Sneaker Runners

När hinner ni egentligen handla kläder och skor? På min kommunala arbetsresa finns knappt några bra skoaffärer som man kan gå förbi lite snabbt på väg hem och på helgerna är det ju fullt upp med allt annat..

Så när man knatat sönder alla gamla sneakers måste man fylla på och då när man äntligen kommer iväg får man fylla på lite extra par skor, det blev fyra par sist jag tog en komptimme vid lunch.

Fyra-Par-Nya-Sommarskor

Löparskor till Vardags

Köpte ett par enklare och lite diskretare löparskor att med lätta steg gå till och runt på kontoret med. Sist jag hade dem gick jag dessutom hem från pendeln. Otroligt skönt med skor som andas på kontoret men inte så snyggt kanske men jag får inte lön för mina kläder eller min frisyr! :)

Vandringssko-MTB

Salomon vandrarskor till MTB

Köpte spontant även ett par Solomon vandrarskor att ha när jag rensar skallen i skogen. Mönstret ger bra grepp mot pedalerna och så har de sjukt skönt stöd runt vristen!

Mycket-Skor-Hallen

Icke Björn Borg Sneakers

De andra två är helt vanliga sneakers att knata till vardags med, inga jättesköna skor att gå långt i men snygga om du frågar mig..

På bilden ovan jämför vi skor, grabben fick nya märkesskor när han fyllde 9 och mina no-björn-borg-shoes har rätt mycket likheter med hans. Mina lär dock vara renare efter 1 månad..

Mountainbike-Spår-Dimma-Ruttna-Löv

Dimmiga Skogsstigar

Avslutar med en bild från stigarna i skogen där vita sneakers just nu inte riktigt hör hemma men alltså.. Att trampa så mycket man bara orkar på dessa stigar ger en härlig kick, ja ni har nog fattat att jag inte bara gillar motorfordon utan även diggar fordonet #Cykel.

0 Besökare har kommenterat :