-->

Test: FIFA15 - Världens jobbigaste PS4 Spel Eller?

Vi har kört det en del FIFA15 på PS4:an och det är grymt snyggt och realistiskt men jag tror nog det även kvalar in som det absolut jobbigaste spelet som någonsin har släppts! :)

FixarFarsan-Testar-FIFA15

FIFA15 går för FORT

Varför? Jo för en gammal farbror så går det alldeles för fort! De sjukt många kombinationer som man kan göra med handkontrollern glömmer jag bort direkt och det enda jag till slut gör är att försöka komma ikapp bollen, växla gubba och fortsätta jaga..

Lite som i verkliga livet skulle man kunna säga. Det jag har gjort är att fuska och sänkt farten på motståndarna, detta gör man i spelets menyer men det känns verkligen desperat.

Fyra-Spelare-FIFA15

Handkontrollerns Lampa

En positiv sak med spelet är att man kan vara fyra spelare så alla kan vara i samma lag eller i olika. Färgen på handkontrollerns lampa är den samma som på pilen som pekar på den spelare du styr så det är två väldans positiva saker när alla grabbarna vill spela ihop.

Det blir ju såklart bråk ändå för vissa har spelat mer hos kompisar och kan då ensam springa med bollen o.s.v. men det GÅR att spela ihop och ha kul OM man vill..

Recension-Fifa-15-PS4

Tror spelet kräver en 100 timmar speltid innan man kommer över en tröskel och allt sitter men sån fotbollstönt är jag inte så att jag orkar spela så mycket, andra spel däremot.. :)

Svårt-FIFA15

Grymma Replays

Replay videorna när någon gjort ett mål är nästan som äkta vara och blir man riktigt duktig så är dessa guld, då kan man skryta om hur det snygga målet var helt genomtänkt (när det egentligen bara var ren tur) och visa det om och om igen tills någon i rummet pucklar på en..

Summering

Spelet kräver fotbollsintresse, laganda, flinka fingrar och övning.

Gillar du också TV-Spel, kolla i mitt arkiv under taggen: #Gaming

0 Besökare har kommenterat :