-->

Alla Gasglada Bilentusiaster Borde Köra Konbana

Fler bilentusiaster i Stockholmsområdet borde verkligen ta å hitta till konbanekörningen på Lunda som bland annat GTIklubben (vwcs.se) anordnar två gånger per år. Detta var min slutsats efter Lördagens körning där ihop med en begränsad skara likasinnade.

Ok, det kalla blåsiga och småfuktiga vädret kanske inte var helt kul men vill man gasa fritt i Stockholmsområdet så är Lundakörningen en av de närmaste, billigaste platserna att utöva detta nöje på helt lagligt.

Det är dessutom säkert för dig och din bil då du kör ensam på banan och det finns inga räcken eller annat att köra in i ifall du köra av så.. boka in nästa träff!

Seat 029

Familjeräcers, GTI:er & Banbilar

Till dessa event kommer alla möjliga bilar, GTI:er är såklart givna men även trimmade och otrimmade familjekombis och så rena banbilar.

Jag passade på att testa hur långtestbilen, familjeräcerkombin Seat Leon Cupra ST gick på bana men jag återkommer till denna kärra lite senare i veckan när jag fått allt testsvammel nerskrivet..

I detta inlägg tänkte jag istället visa några av bilarna som körde och som fastnade på min min mobilkameralins medan jag vilade gasfoten.

Fler liknande inlägg hittar du i arkivet under taggen #Racing.

0 Besökare har kommenterat :