-->

Har Ni Dansat Ut Julen Än?

Minsta pöjken, den dära fyraåringen som nästan nu är klar med den siffran och faktiskt också klarar ALLA saker på toaletten helt själv nu (utom att sätta på korken på tandkrämen, fast det kan ingen av killarna så)... Svammel svammel, vad var det jag skulle säga nu?

Jo, han hade ett önskemål om att få dansa runt granen innan den togs bort och det gjorde vi idag, 23:e Januari! :)

Imponerande koll han hade på sångerna och alla verser, jag kunde melodierna och lite av första versen typ..  Han var så glad medan de större spolingarna tyckte det var mest pinsamt å trååååååkittt!

Dansa-Runt-Granen-Julgransplundring

Mer Plats För Tvätt & Biljard

När granen försvann fanns det helt plötsligt massa plats att svinga biljardköer utan att dra ner alla julgranskulor..

Och tvättställningar, de har en given plats i vardagsrummet så lite strumpor kan man ändå lyckas vispa ner (som sen ligger där på golvet och lite senare slängs i tvättkorgen, fast de egentilgen var rena).

Damma-av-Plastgran

Damma Av Din Plastgran

Men tillbaka till julagranen! Plastgranen tog jag ut och ruskade av ordentligt (luktade dammfabrik) innan den åkte upp på övervåningen.

Övervåningen är nästa steg i den flerstegsprocess för julgranssakerna att komma till den årliga slutförvaringen på vinden..

"Om man tar fram nåt så får man ställa undan när man är klar" brukar vi säga till barnen så eftersom jag tog ner allt och klädde granen med barnen i julas, ja då ska alltså jag ta upp den på vinden igen äller?

Julbelysning

Fastan, pastan och till påskan?

Trots att vi var lite sena så kan jag slå vad om att någon därute också har plastgranen kvar, eller en liten grön dörrkrans eller nåt annat juligt eller har jag helt fel som vanligt? :)

Das Komment bitte och sen kika på andra inlägg om diverse #Event

1 Besökare har kommenterat :
Unknown sa...

Har riktig kungsgran inne än 3/2 och har inte släppt ett barr än :) det utan att vattnat den medansvar vi var på semester! Får se när den åker ut, den är ju jävligt fin fortfarande så :)