-->

Domänen säkrad Till 2025

Hur tror du att internet kommer se ut om 9 år, d.v.s 2025? Kommer vi då glo ÄNNU fler timmar per dag in i våra skärmar, mobiler och klockor eller kommer vi nyttja tekniken smartare? Kommer folk ens orka läsa websidor och bloggar? Kommer SIRI kunna göra någon nytta 2025?

Jag kan säga att jag var nästan beredd att "stänga ner" allt som hade med internet att göra. Men jag tog en "paus" och på nåt sätt har jag fått lite sug tillbaka att publicera nytt material och idag så framtidssäkrade jag därför domänerna ett par år till.. :)

FixarFarsan.se-Betald-Till-2025

Betala Domäner - 10 år i förskott

För ett tag sedan öppnades det upp möjligheten att betala en domän upp till 10 år framåt i tiden. Jag hade redan förnyat en gång i år och kunde därför maximalt "bara" förlänga till 2025 men det är inte fy skam det heller.

Även om jag knappt bloggat nåt den senaste tiden så har jag ändå suttit och petat en del med bloggens HTML kod och mina javascript. Det kanske inte kommer märkas alls men ändå kul att testa och byta ut lite pryttlar "under huven" (är man #IT nörd så är man.. :)

Hur Tror Du Ditt Liv Är 2025?

När vi ändå pratar om 2025, hur tror du att ditt liv kommer se ut då? Har du en 5 eller 10-års plan eller har du kanske ett utstakat spår i livet som du nöjt (nöjt som i något positivt) tänkt tuffa vidare på?

Kommentera gärna..

2 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Skönt å höra att du är tillbaka i alla fall!

Apropå ämnet så antar jag att webadresser får mindre å mindre betydelse ju närmare 2025 vi kommer. Tänker mig att det snart kommer börja användas ett överflöd av ändelser på domännamn som gör det omöjligt att hålla rätt på om det va .com .se .family eller nåt annat. Google rapporterar att många väljer att bara skriva de första bokstäverna i en domän, klicka på sök på det första förslaget som kommer upp å sen klickar på länken i sökningen istället för att skriva ut hela adressen från början.

Nu ser jag fram emot biltester och humor igen! Tack för inlägget om krympslang på mobilladdarna, det verkar fungera bra. Hade hoppats på lite bättre tätning mot sladden men man kan ju inte förvänta sig att slangen ska krympa hur mycket som helst. Funderar på om man, i scenariot att man lagar en nästan sönder kabel, ska linda med eltejp först å sen krympslang ovanpå det. Bättre lagning å krympslangen behöver inte krympa lika mycket.

//Calle

FixarFarsan sa...

Tack Calle för en uppmuntrande kommentar! (y) Ja så gör många vet jag, söker till en sida och tänker inte alls på vad den har för domän.

Det kommer ett "familjebilstest" snart en kul bil UTAN monstermotor men tyvärr inte XC90 T8 som du önskade! ;)

Ang. krympslang så tror jag du kan rädda en "böjd" kabel precis som du skriver genom att låsa med eltejp och sedan skydda med krympslang.

Trevlig helg!