-->

Skärmflygning Bakom Volvo FH 540

Volvo Trucks ligger inte på latsidan när de ska promota sina lastbilar och varje ny reklamvideo ska liksom bräcka den förra.. :)

Volvo-FH540-ReklamVideo

Först Lite om Volvo FH 540

FH540 har Volvos nya dubbelkopplingslåda I-Shift som är certifierad för en tågvikt på upp till 60 ton.

Dubbelkopplingslådan matas av en 13 liter stor Euro 6 klassad "D13" commonraildiesel som kräver oljebyten var 10,000:e mil eller en gång per år. Där kan vi snacka longlifeservice! :)

Effektuttaget på motorn är måttliga 540 hk medan vridmomentet är helt kopiösa 2600 Nm. Det coola med I-Shift växellådan är att man inte tappar något av vridet medan den byter växel..

Volvo-The-Flying-Passenger

Skärmflygare Bakom FH540

I den senaste reklamvideon så skärmflyger Fransmannen Guillaume Galvani hängandes i lina bakom Louise Marriott som sitter och kör en Volvo FH540 genom bergen i Kroatien (Dinaric Alps).

Ok "vad är det med det då" tänker kanske vissa men lastbilen måste hålla en jämn fart hela tiden för att han ska kunna hålla sig i luften samtidigt som han måste hantera höjden när det kommer viadukter..

Sponsrad Reklamfilm

Ovan ser ni den färdiga reklamvideon The Flying Passenger (som presenteras i samarbete med Volvo Trucks) och även om det är just är en klippt reklamfilm så kan jag inte annat än imponeras över hur mycket människohjärnan kan hantera..

Tänker inte enbart på killen som precisionsbalanserar skärmen under bron utan även tjejen som håller den stora långtradaren stadigt på vägen och alla de skarpa teknikhjärnor som konstruerat det stora avancerade fordonet... #NuBlevDetDjupt

Lär gärna fler av mina blogginlägg taggade med #Volvo.

0 Besökare har kommenterat :