-->

Ny MoccaMaster Kanna Till ClubLine

Att själv va sjuk, febrig, darrig och samtidigt gå upp för att göra ett par rostmackor till ens 5-åriga son som piggnat till gick sådär..

MoccaMaster-Trasig-Kanna-Köpa-Reservdel

Trasig MoccaMaster Kanna

Det slutade med att jag fumlade till kaffekannans handtag med nåt och den gled då av kokaren och ner på stenbänkskivan, PANG!

Gaah, fram med dammsugaren var ju precis det jag önskade mig nu men bit ihop å städa efter dig din KLANT!

Samtidigt från vardagsrummet: "Näääär é min rostmacka klar?"

MoccaMaster-Vilka-Olika-Kannor-Finns

MoccaMaster Har Reservdelar

Det som är bra med dyra prylar är att det oftast tillverkas reservdelar till dem, för att det finns en marknad. En reservkanna kostar typ som en hel billig kaffekokare men.. det finns inga genvägar till så..

MoccaMaster säljer alltså reservkannor till alla sina kaffekokare och det finns minst FEM olika modeller varav två nästan lika med "pip".

Vår klassiska "ClubLine KB741" har en kanna på 1,25 liter, den andra liknande modellen med pip är något lägre och rymmer 1 liter så skriv upp din modell innan du traskar iväg för att köpa ny kanna (och du, släng inte locket/pipen för den kostar dig en hundralapp till i så fall).

MoccaMaster-Clubline-Reservdelar

MoccaMaster KB741 AO ClubLine

279 klantriksdaler senare är den som ny igen vår kokare och som han sa, den snälla säljaren i butiken så är ju kannor en "förbrukningsvara" för visst har du också fått köpa minst ett dussin nya va..? :|

Läs gärna mitt gamla testinlägg om du vill veta mer om vilka ClubLine versioner det finns och vad de olika bokstäverna efter modellen står för och vilken modell som är den BÄSTA att investera lönen i..

Länk: FixarFarsan Testar MoccaMaster ClubLine

0 Besökare har kommenterat :