-->

Polaris Ranger Med Larvfötter

Vissa fordon vill man bara ha och ett sådant ha-begär fick jag när jag såg denna Polaris Ranger 4x4 med bandsats puttra förbi.

Exterior-Polaris-Ranger-4x4

Polaris Ranger - Dyr Leksak

Dessa "Rangers" brukar man se rullandes som arbetsfordon (på hjul) inne på djurparker å dylikt och ska man ha den som leksak så kostar de nya mellan 150-200' och ska du dessutom vintertid rulla på coola larvfötter så kostar en sådan sats runt 50' till.. En dyr leksak mao!

De registreras förresten som EU-Traktorer klass A.

Pratade med killen som körde ovan Ranger och frågade om den var roligare än en skoter men han valde skotern alla dagar i veckan eftersom den var snabbare..

Ack dessa ungdomar, bara ute efter fart och tänker inte på stilen.

Interior-Polaris-Ranger-4x4

Mugghållare Ingår

Mugghållare ingår i standardutrustningen men skoteroverallen som vintertid rekommenderas får du köpa separat.

SnökaosFordonet Nummer 1

Just idag när rubriker som "SNÖKAOS" fyller alla löpsedlar så vore det ändå rätt smutt att kunna rulla ut sin larvfotsförsedda Ranger och köra förnödenheter till folk som sitter fast i sina bilar på E4:an. Tänker typ kaffe ur termos 100:-/mugg eller till de som fastnat i kön med tom tank, 10 liter bensin för 500:- och så 12V laddare till mobilen kan man nog också sälja eller varför inte laddade powerbanks?

Fick massa affärsidéer här nu, kommer du på fler som skulle motivera ett Ranger-köp för en IT-Snubbe som bor i Stockholm?! :)

Läs mina andra (lite mer seriösa) blogginlägg taggade med #4x4.

0 Besökare har kommenterat :