-->

Samarbete Med Fler Bilmärken Under 2017

Jag hör då och då att jag testar lite för få bilmärken och detta har jag nu försökt åtgärda. Redan nästa #Biltestinlägg kommer vara ett sådant "nytt" märke och ett par andra är redan inbokade för våren..

Tecknad-Mercedes-300SL

Gamla Märken - Udda Modeller

Sedan fortsätter jag att testa bilar från etablerade kanaler, fast i år kommer det bli ännu "roligare" motorer som är tänkta till datum när gatorna är fria från snö och grus..

Tecka-Porsche-356-Drawing-Cars

Rita Bilar - Hellre än Bra

Samtliga bil-bilder i detta inlägg kommer från jullovet när jag fördrev tiden med att rita ihop med kidsen. Det blev oftast jag som satt kvar vid bordet ensam och ritade efter ett par minuter men det är ett kul tidsfördriv och någon gång kanske jag får till de svängda framhjulen så att de ser naturliga ut.. :)

Tecknad-Porsche-356

Tüska Klassiker

Andra gamla märken för jag en dialog med om att hitta lämpliga bilar och datum så jag lever på hoppet..

Teckande-Klassiska-Svenssonbilar

Svenska Klassiker

Sedan har jag redan bokat upp ett par riktigt Svenska modeller. De syns väldigt ofta på TV-reklamen just nu med diverse prylar på taket..

Tester-Fiat

Italienska Bilar

Italienska bilmärken började jag samarbeta med under förra året och videon på min YouTubeKanal från 2016 där jag testar en röd Alfa Q är väldigt populär fortfarande..

Tester-Dollargrin

Har DU en udda/gammal bil?

Har du några tips/önskemål på modeller eller har du själv en rolig ny/gammal bil som du vill jag ska skriva om, lämna då en kommentar nedan eller maila direkt till: fixarfarsan@hotmail.com.

0 Besökare har kommenterat :