-->

Skulle Rensa Maskrosor - Rensade Även Annat

Det började med att jag letade efter en sån liten metallspade man kan trycka ner snett mot maskrosplantan och sedan rycka upp skiten.

Maskrosor

"Metallspadar Är Bättre"

Vi har haft ett gäng såna små metallspadar men när ungarna ska leka i sanden så lånar de dessa (istället för att ta någon av de 50 andra i plast).

Letade i de två överfulla dynlådorna efter dessa spadar men eftersom dessa dynlådor var fulla med trasiga leksaker, stenar, pinnar, fotbollar och allt annat som bara var nertryck i dem så hittade jag inga spadar.

Plasto-Leksaker-Waterworld-Båtar

Fick Rensa Ur Två Dynlådor

Slutade med att jag tömde båda dynlådorna och körde TRE stora sopsäckar med skit till återvinningen och satte ut resten på blocket.

Två köpare kom och hjälpte till med rensningen av dessa icke trasiga leksaker. En tog vattenleksaken direkt samma kväll och den andra hade tvillingpojkar på två år som gillade grävskopor och lastbilar så han tog alla oanvända Plasto-leksaker och de andra bilarna.

Liten-Rostig-Metallspade

Om Jag Hittade En Metallspade?

I botten på ena dynlådan hittade jag EN(!) metallspade som någon av ungarna hade stoppat mellan altanbrädorna och böjt. Så med detta skämt till arbetsverktyg i handen så kröp jag sedan runt på tomten och utrotade vartenda liten maskros..

Ja, skulle behöva investera trädgårdsverktygen lite men just rensa ogräs är inget högprioriterat ämne i huset jag bor i. Mest jag som ser dessa små "plantor" och stör mig på dem så pass mycket att jag kryper runt på tomten efter dem (med en rostig ranglig spade).

Läs gärna mer liknande inlägg under min arkivtagg #Utomhus.

0 Besökare har kommenterat :