-->

Clash Of Clans Builder Base Update

Superhitten från Supercell, Clash of Clans fyllde precis 5 år och för att detta gamla spel inte ska tappa alltför många spelare så släpptes nyligen en stor builder base uppdatering.

Clash-Of-Clans-Builder-Update-TestBuilder-Base-Review

Ny "Builder Base" Karta

En "Builder" tog båten och åkte iväg för att kolonisera en ny plats där du får börja om från början.

Först kändes det som "same same" men rätt snabbt märkte man att den mindre storleken på armé krävde en mer förfinad taktik.

Man får plundra tre fiendebyar per dag (d.v.s. andra spelare) och därefter kostar det diamanter.

Loot:en man får med sig består i en rätt generös penninghög som dessutom ökar om man lyckas vinna tre raka segrar.

Clock-Tower

Nya "Builder Base" Specialare

I din "Builder Base" hittar du massa nya prylar som ovan clock tower som snabbar upp tiden, så att t.ex. dina arméer skapas snabbare.

Clash-Of-Clans-Update-2017

Samverkan Mellan Byarna?

Buildern kan ro över till din gamla bas och bygga om t.ex. kanoner och andra enheter men detta kräver en del spelande för att få upp town hall till minsta nivå.

Pengar och Elixir delas INTE mellan byarna men däremot diamanter så hittar du massa diamanter i din gamla by så kan du nyttja dessa på din koloni.

Har Supercell Lyckats?

Ja, absolut säger jag! Clash of Clans är det enda spelet jag spelar på mobilen och jag tycker att huvudkartan blivit för "girig" och alla uppgraderingar kostar fantasisummor som man inte kan nå utan att lägga in riktiga pengar i spelet (vilket jag vägrar).

Builder Base uppdateringen är än så länge en kul omstart där man med lite strategi kring attack/försvar kan vinna ett slag trots att motståndaren är bättre. Förhoppningsvis kan man snart även skicka trupper mellan clan-medlemmarna även i builder base eftersom detta är en riktigt kul funktion om du spelar med dina barn.

Läs gärna mer om mitt spelintresse under arkivtaggen #Gaming.

0 Besökare har kommenterat :