-->

Testar Tömma Ägg Före Målning

Har försökt (tvingat) sönerna att göra annat än å spela idag eftersom de redan vid 9 startade igång Fortnite. Allra helst hade jag velat att de hittade på något på egen hand men det är svårare att få dem att göra det än att fickparkera en dragspelsbuss, med släp..

Måla-Tomma-Ägg-Påsk

Först Ute I Solen

Efter att ha varit ute på en runda ihop så tänkte jag måla lite påskägg med dem, ja det är trots allt påskafton och då de även behövde äta något så var det en win-win att tömma äggen först.

Tömma-Okokt-Ägg

Hur Tömmer Man Ett Ägg

Men hur tömmer man lättast ett okokt ägg? Jag vet inte men jag tog ut äggen i rumstemperatur och skakade de jag skulle använda. Pickade därefter ett hål uppe + nere och blåste ut innehållet i en bunke, skitenkelt.

Sedan var det bara att måla på! Att måla ett tömt ägg går bra, man behöver inte vara överdrivet försiktig, så länge man inte tappar det i bordet. Ungarna målade nog i hela 4.. eller 5 minuter!

Stekta-Plättar

Steka Plättar Till Lunch

Av de sex äggen stekte jag lite plättar till lunch medan de stackars barnen var tvungna att måla klart ägg fast de egentligen ville gå upp och starta sina #PS4:or.

Det var typ det som hände idag, vad gör ni denna Påskafton?

0 Besökare har kommenterat :